Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie! Ook tijdens komende editie van de Dutch Poultry Expo wordt het voor jou makkelijk om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘Smart Badge technologie’ kun je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. 

Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar jou. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie je verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kun je wel relevante informatie verzamelen. 

Met de komst van de ‘Smart Badge technologie’ loop je ook zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge - Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid​

2. Je ontvangt de volgende ochtend alle verzamelde exposanteninformatie

Jouw voordelen

Jouw badge is jouw virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Het is gedaan met het dragen van zware catalogi

Je weet perfect welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt de volgende ochtend een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin je interesse hebt getoond

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die je bezocht hebt

Scroll naar top