Waarom bezoeken?

Dutch Poultry Expo is het nationale vakevent, voor de pluimveehouderij, dat haar oorsprong vindt in de voormalige Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV). U wordt geïnformeerd en geïnspireerd met actuele thema’s en vraagstukken als verduurzaming, high tech en innovatie, risicomanagement en de kansen en uitdagingen van de arbeidsmarkt. Dutch Poultry Expo geeft u essentiële bagage die direct toe te passen is, maar ook nodig is om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Even rondneuzen, handen schudden of specifieke kennis ophalen. Het kan allemaal. Dutch Poultry Expo biedt een breed programma en inspireert de pluimveehouder. Het zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst! Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Bij het registreren van uw tickets ontvangt u: 

  • Entree voor 2 personen
  • Geheel verzorgde catering 
  • Een smartbadge om eenvoudig stands te scannen voor informatie

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken Dutch Poultry Expo een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken.

En vergeet natuurlijk de innovatieroute niet. Na een bezoek aan de beurs bent u weer op de hoogte van de nieuwste machines, producten, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen uw branche.

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Tijdens editie 2019 was er centraal op de beurs een groot kookplein waar bekende TV-kok Ramon Brugman live gerechten bereidde met uiteraard kip. Hiernaast waren er 3 kennistheaters waar verschillende onderwerpen werden behandeld die u als pluimveehouder bezig houdt. Thematische routes waren uitgezet op het gebied van ‘verduurzaming’ en ‘innovatie’ waar bezoekers aan rondleidingen konden meedoen.

Ook tijdens Dutch Poultry Expo 2020 staat beleving weer centraal op de beurs. We zijn nog druk bezig met de programmering. Houd de website in de gaten. Via deze link kunt u de programmering van afgelopen editie inzien.

Scroll naar top