Beek Agri B.V.

Over ons

Beek houdt zich sinds enkele jaren bezig met het produceren en leveren van agrarische kwaliteit producten. In 2017 is dit voortgezet onder de naam Beek Agri.

Onze producten scoren hoog op het gebied van isolatiewaarde, duurzaamheid en luchtdichtheid. Het welzijn van de dieren speelt bij ons een belangrijke rol.

Beek Agri levert verduisterbare dakvensters voor schuine dakvlakken om tot 3% natuurlijke lichtinval te komen. De vensters worden toegepast in zowel nieuwbouw als renovatie. Wij werken met één type geïsoleerd venster in twee maten passend op alle agrarisch stallen.

De uitloopluiken binnenwand kunnen zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd uitgevoerd worden. Daarbij is een transparante versie voor daglichttoetreding mogelijk. De luiken worden geopend en gesloten door middel van een motoraangedreven buis.

Zetwerk uitloopluiken worden in de buitenwand toegepast, vaak in combinatie met perfo damwand. Deze luiken zijn een goed en degelijk alternatief voor rolgordijnen. De zetwerk luiken worden eveneens geopend en gesloten door middel van een motoraangedreven buis en kunnen zowel in bestaande als nieuwbouw stallen toegepast worden.

Aluminium afscheiders met thermisch verzonken gaas worden meestal toegepast bij een complete wintergarden bouw. Deze maatwerk afscheiders kunnen op aanvraag ook voor u geproduceerd worden.

Als u meer wilt weten over de producten van Beek Agri of onze werkwijze kom dan gerust naar onze stand u bent van harte welkom.

Bij vragen of opmerkingen kunt u telefonisch contact opnemen via
0318 701 047 of via de email op info@beekagri.nl

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top