Agrisun B.V.

Over ons

1. Contact
Wanneer u graag zonnepanelen wilt, kan er vrijblijvend een afspraak gepland worden bij u thuis. Tijdens deze afspraak bekijken wij uw locatie, worden de afmetingen opgenomen en bespreken we de mogelijkheden voor u. Hierbij informeren we u ook duidelijk over onze materialen en procedures.

2. Subsidie
Na de afspraak bekijken wij of er voor u subsidiemogelijkheden zijn, zoals SDE+ (Stimulering Duurzame Energie) EIA (Energie Investering Aftrek) of subsidie voor eventuele asbestverwijdering van het Rijk of bij uw lokale overheid.

3. Kosten indicatie
Aan de hand van uw wensen en de subsidie mogelijkheden kunnen wij u een kosten indicatie geven.

4. Offerte
Op basis van de verkregen informatie krijgt u een passende offerte. Na uw opdrachtbevestiging bezorgen wij alle materialen en installeren uw eigen PV-installatie.

5. Zonnestroom-installatie
Wij realiseren uw zonnestoom-installatie. Dit kan, afhankelijk van de grootte van de installatie en uw dak, variëren van 1 tot meerdere dagen.

6. Monitoren
Nadat het systeem draait zal het online worden ingericht voor monitoring op afstand.

7. Verklaring van duurzaamheid
Na het afronden van de installatie melden wij de installatie aan bij de netwerkbeheerder en helpen wij u bij het invullen van aanvraag “verklaring van Duurzaamheid” (indien nodig).

8. Onderhoud
Onze systemen zijn onderhoudsarm. Natuurlijk blijven wij voor u bereikbaar voor eventuele storingen of andere vragen en/of problemen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top