Waarom deelnemen?

Deelname aan Dutch Poultry Expo 2020 biedt u de unieke mogelijkheid om jaarlijks uw producten/diensten, kennis en oplossingen in de kijker te zetten bij de reguliere- en biologische pluimveehouders, partners, meewerkende gezinsleden, (toekomstige) personeelsleden en agrarische studenten. Klik voor meer informatie en prijzen op onderstaande button. Klik op de plattegrond om een grotere versie te bekijken.

Presenteer uw producten en deskundigheid

Trends en noviteiten ontdekken wordt door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan Dutch Poultry Expo. Toon als exposant uw innovaties en ontwikkelingen binnen de branche.

Relaties versterken én uitbreiden

U ontmoet in 2 dagen de gehele pluimveesector uit Nederland, Vlaanderen (BE), Niedersachsen (DE) en Nordrhein Westfalen (DE). Schud de hand met bestaande zakenpartners en maak kennis met nieuwe relaties.

Branchebreed
platform

Dutch Poultry Expo is de enige beurs in Nederland en in de grensgebieden van België en Duitsland die zich specifiek richt op de pluimveesector. Hier hoort u over investeringsplannen, hier verzamelt u leads en kunt u uw passie en trots over de innovatieve sector met uw (potentiële) klanten delen.

Aftermovie Dutch Poultry Expo 2019

“Een complete, eigentijdse beurs voor de professionele pluimveehouder”

M. Roordink – ABZ Diervoeding – Exposant

“Hier wil je graag staan met je bedrijf!”
M. van den Hoff – Boon Agrosystems BV – Exposant

“Goede mogelijkheid om relaties te ontvangen en te spreken in een ongedwongen sfeer”
J. Verwaijen – Freriks BV – Exposant

Heeft u input?

Geef mede richting aan het veranderende landschap van de pluimveesector en maak met uw deelname hét verschil voor de toekomstige bedrijfsvoering van uw klanten. Hiernaast kunt u als exposant ook deel uitmaken van het programma met praktische workshops, innovaties, kennissessies en nog veel meer mogelijkheden.

Heeft u input voor één of meerdere kernthema’s en wilt u onderdeel zijn van het programma van Dutch Poultry Expo 2020? Wij horen graag van u.

Scroll naar top