Waarom deelnemen?

Deelname aan Dutch Poultry Expo 2021 bied je de unieke mogelijkheid om jaarlijks jouw producten/diensten, kennis en oplossingen in de kijker te zetten bij de reguliere- en biologische pluimveehouders, partners, meewerkende gezinsleden, (toekomstige) personeelsleden en agrarische studenten. Klik voor meer informatie en prijzen op onderstaande button. Klik op de plattegrond om een grotere versie te bekijken.

Presenteer jouw producten en deskundigheid

Trends en noviteiten ontdekken wordt door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan Dutch Poultry Expo. Toon als exposant jouw innovaties en ontwikkelingen binnen de branche.

Relaties versterken én uitbreiden

Je ontmoet in 2 dagen de gehele pluimveesector uit Nederland, Vlaanderen (BE), Niedersachsen (DE) en Nordrhein Westfalen (DE). Schud de hand met bestaande zakenpartners en maak kennis met nieuwe relaties.

Branchebreed
platform

Dutch Poultry Expo is de enige beurs in Nederland en in de grensgebieden van België en Duitsland die zich specifiek richt op de pluimveesector. Hier hoor je over investeringsplannen, hier verzamel je leads en kunt je jouw passie en trots over de innovatieve sector met jouw (potentiële) klanten delen.

Aftermovie Dutch Poultry Expo 2019

“Een complete, eigentijdse beurs voor de professionele pluimveehouder”

M. Roordink – ABZ Diervoeding – Exposant

“Hier wil je graag staan met je bedrijf!”
M. van den Hoff – Boon Agrosystems BV – Exposant

“Goede mogelijkheid om relaties te ontvangen en te spreken in een ongedwongen sfeer”
J. Verwaijen – Freriks BV – Exposant

Heb je input?

Geef mede richting aan het veranderende landschap van de pluimveesector en maak met jouw deelname hét verschil voor de toekomstige bedrijfsvoering van jouw klanten. Hiernaast kun je als exposant ook deel uitmaken van het programma met praktische workshops, innovaties, kennissessies en nog veel meer mogelijkheden.

Heb je input voor één of meerdere kernthema’s en wil je onderdeel zijn van het programma van Dutch Poultry Expo 2021? Wij horen graag van je.

Scroll naar top