Dutch Poultry Expo Innovatie Award 2023
Winnaar: Wouters/Vencotec

Tijdens Dutch Poultry Expo 2023 is voor het eerst de Dutch Poultry Expo Innovatie Award publieksprijs uitgereikt. De Nederlandse agrarische sector is de meest innovatieve agrarische sector ter wereld. Dutch Poultry Expo biedt een podium aan deze innovatieve bedrijven met indrukwekkende innovaties, zodat ze de erkenning krijgen die ze verdienen. 

Er is in de aanloop naar de beurs volop gestemd op de website en tijdens de beurs in de Innovatiezone. Fantastisch om te zien hoeveel er geïnnoveerd wordt in de agrarische sector, waarmee de sector zich voorbereidt op de toekomst.

Wouter/Vencotec heeft met hun innovatie Eco Air Care de meeste stemmen ontvangen van het publiek en heeft daarmee de Dutch Poultry Expo Innovatie Award 2023 gewonnen. Van harte gefeliciteerd Wouters/Vencotec!

Trouw Nutrition Nederland B.V. en Lifarma B.V.- FortiFloq Liquid

Doorgedreven kennis omtrent de actieve componenten van plantenextracten, in combinatie met specifieke aroma's en de werkzaamheid van vitamines, werd toegepast om FortiFloq Liquid te ontwikkelen waardoor het product doet wat het belooft.

HIPRA - EVANOVO

EVANOVO is het eerste en enige geattenueerde vaccin tegen coccidiose bij kippen, specifiek ontwikkeld voor in-ovo toepassing. IN-OVO vaccinatie geeft meer zekerheid, verbeterd dierwelzijn en kan in combinatie met andere in-ovo vaccins worden toegediend.

Wouters / Vencotec - Eco Air Care

Als Wouters-Vencotec (installatie partner van Vencomatic Group) hebben we in 2022 de Golden Egg Award ontvangen vanuit Vencomatic Group voor de goede beheersing van het klimaat in de eerste Eco Air Care stal in de vleeskuikenouderdieren te Hoogeloon.

MSD Animal Health Nederland - INNOVAX-ND-IBD

1 vaccin toedienen die bescherming biedt voor 3 ziektes: ND, Gumboro en Marek. Een preventieve aanpak dat werkgemak biedt voor de pluimveehouder en meer dierenwelzijn voor het dier. (maar 1 injectie in het ei of kuiken)

Scroll naar top