Dutch Poultry Expo 2020 bouwt verder aan compleet aanbod voor pluimveehouder

De tweede editie van Dutch Poultry Expo is op 17 en 18 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg. Na een succesvolle eerste editie eerder dit jaar, organiseert Easyfairs Nederland de enige beurs in Nederland en in de grensgebieden van België en Duitsland die zich specifiek richt op de pluimveesector. De beursvloer van dit nationale vakevent voor de pluimveehouderij raakt steeds verder volgeboekt, waarbij verschillende segmenten ruimschoots vertegenwoordigd zijn.

Op het gebied van Voerleveranciers presenteren onder meer De Heus, Raiffeisen en ABZ Diervoeding zich. Ook Ter Heerdt en Agromix (Broederijen), MSD Animal Health (Farmacie), Rabobank en ABN Amro (Banken en Adviseurs) en Vencomatic en Specht ten Elsen (Stalinrichters) hebben hun deelname aan de tweede editie van Dutch Poultry Expo al bevestigd. “Dit rijtje aan exposanten bestaat uit grote namen en belangrijke marktspelers. We zijn ontzettend blij dat zij ook voor deze editie weer hun vertrouwen uitspreken. Hierdoor krijgt de pluimveehouder een compleet aanbod gepresenteerd”, zegt Natascha Halbertsma, Accountmanager van Dutch Poultry Expo.

Samenwerking Agrio

Verder is de beursorganisator wederom een samenwerking aangegaan met Agrio. Als samenwerkingspartner organiseren zij net zoals de eerste editie het openingscongres van Dutch Poultry Expo en diverse kennissessies in het Pluimveeweb kennistheater. “Na een succesvolle samenwerking tijdens de eerste editie kijken we uit naar de tweede editie. Met ons cross mediaal platform Pluimveeweb kennen en bereiken we de pluimveehouder als geen ander, hierdoor weten we precies wat er speelt. Dit komt dan ook terug in het openingscongres, in het Pluimveeweb kennistheater en in de exclusieve beursspecial. Maar ook voorafgaand, tijdens en na de beurs is Dutch Poultry Expo volop aanwezig in onze media”, zegt Mark Oude Luttikhuis namens het mediabedrijf Agrio. Lucas van ’t Hof, Head of Events van team Agrarisch, schudt de hand met Mark op de samenwerking in bijgaande foto.

Zichtbaarheid voor event

Ook voor deze tweede editie van Dutch Poultry Expo profiteren zowel exposanten als bezoekers van de inzet van EasyGo op dit vakevent. Via My Easyfairs kunnen exposanten hun online bedrijfsprofiel invullen met eigen content en productfoto’s van hun bedrijf. Zo zijn exposanten niet alleen gedurende, maar ook voorafgaand aan de beurs al zichtbaar voor bezoekers. Het zo volledig invullen van dit bedrijfsprofiel is belangrijk voor de exposant, want dit is tevens de informatie die bezoekers ontvangen op het moment dat zij de stand met hun smartbadge scannen.

Openingstijden Dutch Poultry Expo

De tweede editie van Dutch Poultry Expo is op dinsdag 17 en woensdag 18 maart 2020 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. Op beide dagen is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.dutchpoultryexpo.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top