Dutch Poultry Expo 2020 verplaatst vanwege coronavirus

HARDENBERG – De komende editie van het vakevent Dutch Poultry Expo die gepland staat op 17 en 18 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg, wordt verplaatst naar 9 en 10 juni 2020 vanwege het coronavirus. “In samenspraak met exposanten en partners hebben wij besloten Dutch Poultry Expo op een later moment dit jaar plaats te laten vinden. Wij vinden het op dit moment maatschappelijk niet verantwoord om een beurs in de pluimveesector doorgang te laten vinden. Een samenscholing van dit formaat vergroot het risico van verspreiding in deze specifieke branche. Ook onze Raad van Advies staat unaniem achter een verplaatsing van het event”, zegt Lucas van’t Hof, Head of Agriculture van Easyfairs.

Ondanks dat de Nederlandse overheid nog géén beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen en events van dit kaliber, heeft Easyfairs besloten om Dutch Poultry Expo te verplaatsen. Van’t Hof: “Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van dit virus dat buiten de controle van Easyfairs valt, hebben wij specifiek voor Dutch Poultry Expo besloten om het event te verplaatsen. Het besmettingsrisico is te hoog voor onze exposanten en bezoekers in de pluimveesector, waardoor ook de zorg voor de dieren in gevaar komt. Het verplaatsen van het event wordt gesteund door onze partners en de pluimveesector.”

De tweede editie van Dutch Poultry Expo wordt verplaatst naar dinsdag 9 en woensdag 10 juni 2020. De locatie blijft Evenementenhal Hardenberg, ook de openingstijden en plattegrond van het vakevent blijven ongewijzigd. Dat betekent dat Dutch Poultry Expo ook op deze nieuwe datum te bezoeken is van 14.00 tot 22.00 uur.

Het besluit om Dutch Poultry Expo te verplaatsen, heeft vooralsnog geen gevolgen voor andere beurzen en events van organisator Easyfairs.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top