9 SEPTEMBER 2021


Pluimveesymposium Smart Animal Farming

Dit jaar organiseren we een serie kleinschalige tech-events voor de koplopers in de agrarische sector. Ter inspiratie en motivatie van de pioniers, doorzetters en kartrekkers binnen de sector die ondanks gebrek aan politiek-maatschappelijke waardering en een troebel toekomstperspectief, de schouders eronder blijven zetten.

Nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van emissiereductie, voederteelt, diergezondheid & slimme staltoepassingen staan hierin centraal.

Meer informatie over het Pluimveesymposium  volgt nog. Houd daarom onze website en social media goed in de gaten! 

Dit najaar organiseren we een serie kleinschalige tech-events voor de koplopers in de agrarische sector. Ter inspiratie en motivatie van de pioniers, doorzetters en kartrekkers binnen de sector die ondanks gebrek aan politiek-maatschappelijke waardering en een troebel toekomstperspectief, de schouders eronder blijven zetten.

Nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van emissiereductie, voederteelt, diergezondheid & slimme staltoepassingen staan hierin centraal.

Programma
Op 9 september trappen we af met het Pluimveesymposium Smart Animal Farming. Tijdens de talkshow ‘Slim en rendabel naar emissieloze landbouw’ komt niet alleen in vogelvlucht de voor jou als pluimveehouder direct toepasbare nieuwe technologie voorbij, maar delen daarnaast experts binnen en buiten de sector hun visie op de toekomst van de pluimveehouderij. Aansluitend is er een gezellige netwerklunch.

Dit besloten event vindt plaats tussen 12:00 en 14:00 uur, voorafgaand aan de tweede beursdag van Dutch Poultry Expo. Een bezoek aan het symposium is dus gemakkelijk te combineren met je bezoek aan Dutch Poultry Expo.

Registratie
Bij registratie voor Smart Animal Farming, heb je ook gelijk toegang tot Dutch Poultry Expo. Heb je je al geregistreerd voor Dutch Poultry Expo? Graag nog even apart aanmelden voor het symposium.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen over het programma Smart Animal Farming kan je contact opnemen met Kevin Smits: kevin.smits@easyfairs.com | +31 642117214 

IN SAMENWERKING MET

Scroll naar top